Thursday, 23 July 2015

8 Syawal 1436H

Assalamu'alaikum.
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin.

hai, apa khabar?
harapnya sihat la ye semua.
di hari raya yang ke-8 ni aku baru berkesempatan untuk meng-update blog aku ni.
biasa aku membebel kat twitter jeq.
eheh.

bulan June hari tu, dua hari sebelum Ramadan, aku dapat sorang lagi anak sedare. baby girl, anak along aku. heeee...

cuti-cuti gini (cuti panjang yang tak tahu berapa lama) sebab dah habis study, so aku melepak jeq kat rumah mak ngan abah. raya kali ni tak rasa macam raya sangat pun. maybe sebab aku dah makin besar, so keceriaan raya tu tak macam masa aku zaman kanak-kanak, zaman aku masih sekolah.

actually, aku dah mula rindu kat kengkawan aku. memasing dah berpisah, dah ada hidup masing-masing. pastinya lepas ni nak jumpa dan berkumpul semula macam dulu amat lah sukar ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian.

insyaAllah ada rezeki, kita jumpa time konvo bulan November nanti k guys. u know who u are. no need mention here.

ok, story lain pulak.
sebagai mak sedara yang di gelar 'mama tina' [sepatutnya mama kina] oleh uwais (anak sedara aku) sememangnya aku ni agak garang dengan anak-anak buah aku. diorang tak berapa rapat dengan aku. tapi hakikatnya aku tetap sayangkan diorang semua. :)

ok, tu jeq lah. adios.
selamat hari raya.
macam biasa, keep calm & s e n y u m :)
salam dari dasar hati.

gambo ihsan dari encik google

No comments:

Post a Comment