Sunday, 13 December 2015

Wedding

Assalamu'alaikum.

Hai guys. Hope korang sihat.

Siang tadi, aku dengan miza pegi kenduri kawen tiqa zaini. my classmate time sekolah menengah dulu.

Aku ni senanya ada sakit M yang tersangat laaaa beso. ahaha.

Tapi, disebabkan miza ajak naik kereta dengan parents dia, so aku pun follow la.

Lagipun aku bukan ada wat mende pun. Dok bertapa kat rumah je.

Apa salahnya sekali dua kala aku pegi wedding member sendiri kan. ehehe.

Oh ye, kat rumah mak n abah aku ni ada anak-anak sedara aku.

Semua ada balik, meriah uolls... huhu.

Kakak (merah) dah makin besar. tahun depan dia dah nak masuk darjah 1.

Wais dah nak masuk 5 tahun, tahun depan.

Juan, baru lepas birthday yang ke-2 tahun bulan November itu hari. Bila orang tanya, "nama apa?"
juan jawab, "Yan." haha. Ada nama baru eh kau budak kecik. heee.

Yasmin (bunga) makin bolat. huhu. belum cukup 6 bulan lagi.

Fikri (anak angah), baru balik sini siang tadi. Fikri belum ada adik. hehe.

ok, tu je la untuk bebelan kali ni.

adios.
keep calm & s e n y u m :)
salam dari dasar hati.


No comments:

Post a Comment