Friday, 29 August 2014

Tak ada tajuk

Assalamu'alaikum.
hai.
apa khabar.
lama tak membebel kat sini.
aku busy.
sering hati ini berkecamuk.
kadang niat nak update something kat sini.
tapi hasrat tu terkubur bila kerja memanggil-manggil.
lately ni aku kerap layan lagu-lagu hiphop.
actually dari dulu lagi aku giler hiphop.
tapi kini makin bertambah kegilaannya.
entah.
aku ada sorang member.
dia lelaki.
dia rapat dengan aku sebelum ni.
sekarang makin jauh.
jauh luar dan dalam.
dia kata nak jarakkan hubungan dengan kengkawan perempuan dia.
hanya atas alasan dia dah nak kawen tak lama lagi.
nonsense.
ada jugak orang macam tu.
tak apa lah.
biarlah dia nak buat apa pun.
tu hak dia.
aku as friend dia, mampu doakan dia bahagia sampai mati.
walau dia tak mo kawan dengan aku lagi.
aku harap dia always dirahmati Allah.
kalau dengan menjarakkan hubungan dengan kengkawan perempuan dia, itu lebih buat dia bahagia.
biarlah.
bak kata Hlovate; peraturan berkawan kena saling hormat pendirian.
keep calm and s e n y u m
ok.
panjang umur, lain hari aku akan bersihkan sawang-sawang yang ada kat blog aku yang usang ni. (sekarang dah tak usang, selepas di modified oleh cik aimi syafiqah) ehehe
~salam dari dasar hati.