Friday, 3 April 2015

Jom Balik Joho!

Assalamu'alaikum...

Apa khabar? Harap korang sihat la ea.
hari ni aku nak balik Joho. Sebab cuti mid-sem dah pun start esok. hari ni aku takde class, so dapat la balik Joho hari ni. yuhhuuuuu.. ;)

Shah dengan Elys pun balik hari ni jugak. Ma (Siti) jeq balik esok. Kak Na da balik semalam.
ceh, cuti seminggu jeq pun. Tapi rindu tahap langit ke tujuh dah ni kat all of my family and segala isi kat rumah tu.
Oh ye, Shah, Elys, Ma, and Kak Na tu my housemate untuk sem ni. Final year. semester last.

nak cakap ape lagi ek. da la dulu, tu jeq kot untuk kali ni.
aku pun tak siap kemas lagi beg nak balik Joho.

jumpa lagi lain entri jika usia masih ada.
macam biasa k guys;
keep calm & s e n y u m :)
salam dari dasar hati.


No comments:

Post a Comment