Saturday, 26 April 2014

sangat BUSY

hye guys ! Assalamu'alaikum w.b.t ...
Hari ni aku tetiba nak update something kat entry blog aku yang dah bersawang + berhabuk + berdebu ni.
kesibukan yang melanda diri membuatkan aku betul-betul tak menyempat nak update pape story. sedangkan, punyalah banyak benda yang aku nak share kat sini, tapi asyiklah tak sempat.
Hari ni pun tak de lah free sangat, masih banyak assignment yang tertunda dan tak berbuat lagi.

Kali ni aku nak story pasal Sibuk atau Menyibuk?
apa yang aku paham tentang SIBUK adalah someone tu akan busy dengan kerja-kerjanya sendiri.
kalau MENYIBUK pulak? haaaaa, yang ni kes busy body la kot (ceh mcm x yakin jeq statement) >___>
tak salah kalau nak menyibuk hal orang lain, hal orang keliling kita, tapi busybody sikit-sikit sudah la.. *hohho

Enter >> cerita lain (cam tak best lak nak story pasal sibuk & menyibuk >__< )
baru-baru ni junior aku, ikqbar kamarulzaman di timpa eksiden. aku seriously terkejut + sedih dengan apa yang berlaku ke atas dirinya. condition dia walaupun aku tak prgi tengok, tapi menurut diorang yang ada melawat dia kat hospital, mengatakan bahawa dia mengalami cedera parah. aku hanya mampu kirimkan doa jeq dari jauh. dan harapan aku, semoga dia cepat-cepat sembuh seperti sedia kala. semoga dia terus tabah. inshaaAllah Aamiin..

ok lah, aku nak kena blah sekarang sebab nak kasi settle itu assignment ... huuuuuu >__>
*perut lapar update entry blog ni sambil telinga aku makan muzik-muzik instrument
sekian dulu untuk entry kali ni..
Terimalah kasih (ciplak ayat Altimet) *ngeeee