Sunday, 13 September 2015

Uneasy

Assalamu'alaikum.
hai.
lama tak jenguk blog aku ni.
sekali jenguk berdebu habis.

harap korang sihat.
aku tak tahu la kenapa lately ni aku rasa something yang tak best.
something yang aku pun tak tahu nak explain acane.
but, it something uneasy.
feel tu memang tak best bruh.

kalau boleh aku tak nak terperangkap lama-lama kat feel cenggini.
feel ni buatkan aku rimas.
tak tentu arah.
dan paling annoying aku tak tahu apa sebab ade feel camni.
uneasy.

oh ye, lately ni aku banyak layan novel-novel thriller, misteri, psycho, etc.
pastu aku kekadang mimpi benda yang tak best, or actually mimpi orang yg aku tak suka.
oh, ya. memang aku ade tak suka kat someone ni.
tak suka ni lain sikit dari benci.
aku kalau just tak suka orang tu, memang aku sekadar tak suka jeq.
kalau benci ni payah sikit.

ahah, aku lapar dah. time to lunch.
mak dah panggil makan tu. lewat dah ni tak reti-reti nak lunch.

okey, c ya.
keep calm& s e n y u m
salam dari dasar hati.